DOLAR 34,2927 % 0.15
EURO 37,0900 % -0.21
STERLIN 44,5710 % 0.06
FRANG 39,5892 % 0.07
ALTIN 3.021,69 % 0,32
BITCOIN 67.072,00 -1.068

MESLEKLERİNDE İZ BIRAKANLARA ÖDÜL

Yayınlanma Tarihi : Google News

Warning: getimagesize() expects parameter 1 to be string, object given in /home/ilkhavadishab/domains/ilkhavadis.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/functions-ek.php on line 131

Warning: basename() expects parameter 1 to be string, object given in /home/ilkhavadishab/domains/ilkhavadis.com/public_html/wp-content/themes/theHaberV8/functions-ek.php on line 132
MESLEKLERİNDE İZ BIRAKANLARA ÖDÜL
0

https://youtu.be/tevgrvqCHAY?t=86

SENA AKTÜRK – İLKHAVADİS.COM

Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı ve Dünya Türk Yazarlar Birliği Başkan Vekili Av. Mustafa Kuran’ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeği “İz Bırakanlar Onur Ödülleri” töreni Beylikdüzü Sarander Restoran’da gerçekleştirildi.

Av. Mustafa Kuran, iftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada davetine icabet edenlere teşekkür etti.  

İftar yemeğine yoğun katılım sağlanmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Av. Kuran, Ramazan-Şerif’in rahmetinden, nimetinden, bereketinden, İslam Dininin güzelliğinden bahsederek, “Memleketimizin kalkınması, huzuru, güveni için birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz, diri tutmalıyız. Sizin gibi dostlarımla bu mekânda, bu iftarda bir arada olma mutluluğu nedeniyle Yüce Rabbime ne kadar şükür etsem azdır” dedi.

 

Geleneksel hale getirdiği iftar yemeği ve ardından düzenlenen ödül törenini pandemi nedeniyle iki yıl yapamadığını hatırlatan Tüm Hukukçular Birliği Genel Başkanı ve Dünya Türk Yazarlar Birliği Başkan Vekili Av. Mustafa Kuran şöyle devam etti:

“Daha önceki iftar ve ödül törenimizde Hazine ve Maliye Bakanımız Sevgili Nureddin Nebati’ye plaketini vermiştim. Hukukçu, politikacı ve Meclis’teki mücadelesiyle iftihar ettiğim sevgili yeğenim Prof. Dr. Cüneyt Yüksel’e de ödülünü vermiştim. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde Türkiye’yi tek başına temsil eden, gurur duyduğumuz Saadet Yüksel’e, diğer arkadaşlarıma ve sevgili eşime plaketlerini vermiştim.

Bu sene de yine, güzel duyguların tecellisine imkân veren geleneksel iftarımızı ve ödül törenimizi gerçekleştiriyoruz, tarihi anları yaşıyoruz. Yarın ne olacak, gelecek sene bir arada olacak mıyız, iftara, törene katılacak mıyız, bilemiyoruz ama bugün burada yine bazı dostlarımıza ödüllerini vereceğim. Aslında bütün dostlarıma plaket sunmak istedim ama aynı anda bunu gerçekleştirmenin mümkün olmadığı mazeretimi hoş göreceğinize inanıyorum.”

Daha sonra geçilen ödül töreninde, toplumda iz bırakan, bulundukları yerlerde takdir gören yöneticilik yapan ve ehliyetleri ile kendilerini kabul ettiren isimlere ödülleri verildi.

Ödül alan bazı isimler şöyle:

Av. Rahmi Özkan (ATV’de yayınlanan reyting rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Hukuk Danışmanı), Av. Selami Kuran, (Boğaziçi Hukuk Fakültesi Dekanı) Fethi Nebati (İnşaat Mühendisi, İş İnsanı), Halil Yüksel (Yüksel Holding, İş İnsanı – Şişli Crowne Plaza Otel Sahibi, Petrol-Turizm), Şebnur Kuran Balcı (Hint Astroloğu, Türkiye’nin ilk kadın kaymakamı), İbrahim Biter (İş İnsanı, TİNGADER-Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı), Cebrail Elmas (ŞURKAV İstanbul Başkanı-GAP Gazetesi Sahibi), Senem Yılmaz (İş Kadını, Bolu Mudurnu Termal İşletmecisi), Tuncay Tıratlı (İş İnsanı), Hüseyin Kuran (İş İnsanı-Asrın Konutları müteahhidi), Fuat Bodur (Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Genel Başkanı).

Geleneksel Mustafa Kuran İftarı ve İz Bırakanlar Ödül Törenine, 23. Dönem Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Suna Üstüner, MARVA Başkanı Av. Remzi Yedikardeş ve diğer konuklar katıldı.

Program, Av. Mustafa Kuran’ın kitaplarını imzalayıp davetlilere hediye etmesi ve ney dinletisiyle sona erdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YORUM YAP