DOLAR 34,0670 % -0.06
EURO 37,9427 % 0.03
STERLIN 44,9723 % -0.09
FRANG 40,3076 % 0.13
ALTIN 2.819,75 % 0,13
BITCOIN 60.560,01 4.256

Terapi gibi kurs

Yayınlanma Tarihi : Google News
Terapi gibi kurs
0

Sena Aktürk/ERDEMLİ

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde açılan örgü kursu kadınlara terapi gibi geliyor. Kursa katılan kadınlar burada örgü örüp hem ihtiyaçlarını sağlamış oluyorlar hem de her gün bir araya gelip muhabbet etmenin tadını çıkarıyorlar.  

Kurs öğretmeni Naile Mavi, örgünün birçok kadının vaz geçilmez tutkuları arasında yer aldığını belirterek, “Kursa katılan hanımlar örgü örmeden aldıkları zevki, mutluluğu burada ikiye katlıyorlar. Çünkü evde yalnız başlarına yapacakları işi burada arkadaşlarıyla birlikte yaparak ve sohbete dönüştürerek sanki her gün misafirlikte, gün yapıyorlarmış gibi oluyorlar.” dedi.

Bazı kursiyerlerin tamamladıkları örgüleri kendileri kullanırken bazı kursiyerlerin ise yine burada vitrine koyup sattıklarını belirten Naile Mavi, kursiyerlerin mutlu olmalarının kendilerini de mutluklarına yol açtığını vurguladı ve kendilerine bu imkânı sağlayan Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cengiz Açıkyörük ve diğer yetkililere teşekkür etti.    

UZAKTAN KATILANLAR VAR

Söz konusu kursa katılan Necla Aktürk, örgü kursunun terapi gibi geldiğini belirterek şunları söyledi:

Erdemli’ye taşınalı yaklaşık 4 ay oldu. Evimiz TOKİ’de, yani şehir merkezine biraz uzakta. Çarşı merkezinde dolaşırken örgü kursunu gördüm. Tanıştığımız Naile hocamız kursa katılabileceğimi söyleyince mutlu oldum. Evimiz uzakta olmasına rağmen buraya çok istekli geliyorum. Evde tek başıma yapacağım işimi burada sohbet ederek yapıyorum. Ayrıca çay faslımız, muhabbetimiz oluyor. Burada yeni arkadaşlar edindim. İyi ki Erdemli’ye taşınmışız, iyi ki örgü kursuna katılmışım.

Diğer kursiyerler de kursa katılmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler ve böyle bir faaliyete vesile olanlara teşekkür ettiler.

YORUM YAP

Naile mavi 29 Nisan 2023 / 20:04 Yanıtla

Kaleminize sağlık duygularimizi okadar güzel dokmussunuzki kaleme adeta dilimiz olmuşsunuz.kursumuza herkesi herzaman bekleriz kursiyerlerim ve kendim adine tsk ediyorum