DOLAR 34,1806 % 0.17
EURO 37,0709 % -0.13
STERLIN 44,7617 % 0.27
FRANG 39,4604 % 0.12
ALTIN 2.960,12 % 0,20
BITCOIN 67.350,00 -0.608

Emekli Yılı’nın lideri İzmir oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Emekli Yılı’nın lideri İzmir oldu
0

Müslüm Aktürk yazdı…

“2024 Emekliler Yılı” kapsamında Türkiye genelinde SGK İl Müdürlükleri tarafından “emeklilerin yaşam kalitelerini arttırmaya” yönelik yapılan çalışmalarda İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü birinci oldu. SGK İzmir İl Müdürü Sayın Hidayet Baydilli’nin olağanüstü gayretiyle emekliler için lokanta, pideci, pastane, berber, kuaför, ayakkabıcı, çiçekçi, optikçi, manav, mobilyacı, terzi, tuhafiye, internet hizmeti sağlayıcısı vb. olmak üzere farklı sektörlerde yaklaşık 5000 işyeri ile %5 ila %20 arasında değişen oranlarda indirim anlaşması yapıldı.

Yine Özel Sağlık Hizmet Sunucularının sunmuş olduğu hizmetlerden emeklilerin indirimli yararlanabilmeleri için özel sağlık hizmet sunucuları ile protokoller imzalanarak; bu kapsamda emeklilerin alacağı sağlık hizmetlerinde İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Buca Hastanesi, İzmir Tınaztepe Buca Tıp Merkezi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi ve Özel Atagöz Tıp Merkezinde %20 oranında; Medicana İnternational İzmir Hastanesinde %15 oranında indirim sağlandı.

60 yaş ve üzeri emeklilerin aktif yaşlanmalarını desteklemek amacıyla oluşturulan eğitim programlarını içeren 3. Yaş Üniversitesi kapsamında emekliler için İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Dokuz Eylül Üniversitesi ile protokoller imzalandı.

SGK İzmir İl Müdürü Sayın Baydilli, diğer illerden İzmir’e gelen emekliler için de yoğun çaba sarf etti. Çalışkan ve başarılı İl Müdürü Hidayet Baydilli, 358 emekliyi Atatürk Erkek Öğrenci Yurdunda misafir etti; misafir ettiği emeklileri tekne turu ile İzmir’in koylarında gezdirdi ayrıca emekliler için Tarihi Kemeraltı Çarşısı, İzmir Etnografya Müzesi, Kültür Fabrikası, İzmir Müze Gemisi, Selçuk, Efes, Şirince, Meryem Ana, Agora Ören Yerine gezi düzenledi.

Sayın Baydilli, emekli misafirlerini SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisinde akşam yemeğinde ağırlayarak güzel bir ev sahipliğini de sergiledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekliler için Türkiye genelinde 7 bin işyeri ile indirim sözleşmesi yapmayı hedeflemişti. SGK İzmir Bölge Müdürü Hidayet Baydilli İzmir’de yaklaşık 5 bin işyeri ile indirim sözleşmesi gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza atmış ve İzmir’i Türkiye’nin lideri yapmıştır.

Bir emekli olarak, Türkiye’nin lideri olmayı büyük bir farkla kazanıp bulunduğu makamın hakkını veren SGK İzmir İl Müdürü Sayın Hidayet Baydilli’yi tebrik ediyorum…

YORUM YAP