DOLAR 34,1490 % -0.04
EURO 37,0955 % -0.2
STERLIN 44,5681 % 0.3
FRANG 39,4181 % -0.16
ALTIN 2.955,93 % 0,65
BITCOIN 66.877,99 -1.47

TİNGADER’den Başhekim Aytar’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Yayınlanma Tarihi : Google News
TİNGADER’den Başhekim Aytar’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti
0

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ile TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, bir süre önce Isparta Şehir Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Opr. Dr. Ekrem Aytar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

Mehmet Ali Çelik, Isparta Şehir Hastanesi’nin Isparta ve çevre illere çok önemli sağlık hizmeti verdiğini belirterek, “Doktoruyla, cihazlarıyla, binasıyla memnuniyet oranı yüksek bir hastaneye sahibiz. Ispartalıların bu konuda şanslı olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim.” dedi.

 Müslüm Aktürk ise, emekli olduğu Anadolu Ajansı’nda çalışırken bir dönem Sağlık Bakanlığı muhabirliği yaptığını hatırlatarak, “Eskiden beri sağlık haberleri ilgimi çeker. Ancak yaşımız ilerleyip bazı sağlık sorunları yaşamaya başlayınca sağlıkla ilgili haberler benim için daha önem arz etmeye başladı” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN 3’ÜNCÜ ŞEHİR HASTANESİ

Başhekim Opr. Dr. Ekrem Aytar da, Isparta Şehir Hastanesi’nin Türkiye’nin 3’ün şehir hastanesi olduğuna dikkat çekerek, “Hastalara hizmeti en önemli görev kabul etmişiz. Hastalarımızın memnuniyetiyle yetinmiyor daha memnun olmaları için uğraş veriyoruz. Sadece Isparta halkına değil, Afyonkarahisar, Burdur gibi il ve ilçelerinden gelen hastalarımıza da sağlık hizmeti sunuyoruz” dedi.

Doktor ve personel konusunda sıkıntı yaşamadıklarını hatırlatan Başhekim Opr. Dr. Aytar, cihaz konusunda da sorun yaşamadıklarını anlattı.

En son aldıkları PET-CT cihazıyla artık kanserli hastaların Isparta dışına gitmesine gerek kalmayacağını vurgulayan Opr. Dr. Ekrem Aytar, bu cihaz sayesinde kansere karşı mücadelenin daha güçlü şekilde yapılacağını sözlerine ekledi.

YORUM YAP