DOLAR 34,2284 % 0.02
EURO 37,0173 % -0.03
STERLIN 44,5558 % 0.13
FRANG 39,5613 % 0.12
ALTIN 3.025,86 % 1,12
BITCOIN 67.559,99 -0.213

Dünyanın En İyi Teknik Direktörü!!!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Dünyanın En İyi Teknik Direktörü!!!
0

Fenerbahçe taraftarı olarak, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’dan resmen utanç duyuyorum. Bu adam Fenerbahçe teknik direktörü olarak gelmemiş. Bir takım bu kötü yönetilmez ya. Fenerbahçe takımının teknik direktörü Jose Mourinho olamaz. 

Ben bu adamın kariyerinden şüphe ediyorum. Büyük teknik direktör böyle olmaz. Olamaz da. Ben böyle teknik direktörü sorgularım arkadaşım. Koskoca Fenerbahçe takımına yazık oluyor. 

Jose Mourinho, milyonlarca Fenerbahçe taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Milyon dolarlık futbolcular Samsunspor karşısında tel tel döküldü. Jose Mourinho, bu takımı ya bilerek oynatmıyor, ya da takımı iyi oynatamıyor. Demek ki milyonluk futbolcular yetmiyormuş.

Milyonluk futbolcular, dünyanın sözde en iyi teknik direktörlerinden birisi. Sonuç; büyük bir çöküş, büyük bir hayal kırıklığı, büyük bir hezimet, büyük bir hüsran, büyük bir rezalet…

Fenerbahçe takımının kötü futbolu ve Jose Mourinho’nun kötü ve yanlış taktikleri yüzünden Fenerbahçe taraftarları saç baş yolmaya başladı.

Yıldızlar topluluğu olan Fenerbahçe futbol takımınnın bu kadar kötü bir futbol ortaya koyması akla ve mantığa sığmıyor. Bu nasıl bir yıldızlar topluluğudur? Yıldızlar topluluğu bu kötü bir futbol ortaya koyar mı ? Yıldızlar topluluğu bu kadar ağır futbol oynar mı? Yıldızlar topluluğu bu kadar ağır ve hantal futbol ortaya koyar mı? Sözde yıldızlar topluluğu. Gel gelelim tamamen çöp bir takım haline geldi Fenerbahçe futbol takımı.

Türkiye’ye ünlü teknik direktör Jose Mourinho geliyor diye kıyamet koptu. Yer yerinden oynadı. Fenerbahçe taraftarı sevinç çığlıkları atmıştı. Ama sonuç hüsran. Dünyanın en iyi hocalarından diye tabir edilen Jose Mourinho, sözde yıldızlar topluluğu diye adlandırılan koskoca, anlı şanlı Fenerbahçe futbol takımını niye bu kadar kötü ve berbat oynatıyor ki?

Dünyanın en iyi teknik direktörü olarak görev yapan Jose Mourinho, takıma niçin söz geçiremiyor ve niçin çıkamıyor ki? Jose Mourinho başta olmak üzere, Ali Koç, Acun Ilıcalı ve diğer yöneticiler koskoca anlı şanlı Fenerbahçe futbol takımını rezil ve kepaze etmeye devam ediyor. 

Jose Mourinho, dünya devlerinden hep tazminat alarak ayrılmış. Hem korkunç tazminatlar almış. Sanırım Jose Mourinho, yine tazminat peşinde. Açıkçası Jose Mourinho, Fenerbahçe ‘den kovulmayı bekliyor. Çünkü Jose Mourinho, kovulduğu zaman Fenerbahçe’ den çok büyük tazminat alacak yine. O yüzden Jose Mourinho’ nun tek bir derdi ve tek bir isteği var; kovulmak ve tazminat almak. Morhinyo ‘nun, şimdiye kadar kovulduğu takımlardan aldığı toplam tazminat tutarı 85 milyon sterlin . Gerisini siz düşünün. Bu adam tam bir tazminat canavarı.

Başarılı bir teknik direktör olmasına rağmen ve geçen yıl ligde Fenerbahçe’ye 99 puan kazandıran İsmail Kartal’ a çok büyük haksızlık yapılmıştı. Sanırım Fenerbahçe’ ye İsmail Kartal’ın ahı tuttu sanırım. Jose Mourinho’ nun şu an itibariyle Fenerbahçe ‘ye 99 puan kazandırması mümkün değil. Yani kısacası Fenerbahçe ‘nin bu sezon şampiyon olması mümkün değildir.

Son günlerde Ali Koç, Acun Ilıcalı ve diğer yöneticilere istifa çağrısı yapan Fenerbahçe taraftarları, takımın bir önce düzelmesini ve Jose Mourinho’nun bir an önce gönderilmesini istiyor. Hatta Fenerbahçe taraftarları sokaklara döküldü ve Fenerbahçe Başkanı, Ali Koç, Acun Ilıcalı ve diğer yöneticilere istifa çağrısı yaptı. Bu işin sonu hiç iyiye gitmiyor. Eğer taraftar sokaklara dökülmüşse eğer, bu işin sonu pek iyiye gitmiyor demektir.

Ey Ali Koç, 

Ey Acun Ilıcalı,

Ey Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri,

Ey Jose Mourinho,

Bir an önce istifa edin.

Yoksa bu taraftar topunuzu Fenerbahçe Kulübü’ nden koymasını bilir.

Hepiniz def olup gidin Fenerbahçe ‘den. Hepiniz düşün Fenerbahçe ‘nin yakasından.

Hiç kimse koskoca Fenerbahçe futbol takımını bu rezil edemez. Hiçbir teknik direktör Fenerbahçe futbol takımını bu kadar kötü oynatamaz. Yoksa bu işin sonu pek iyiye gitmez. Çünkü taraftarların sabrı kalmadı artık.

Saygılarımla!

Ayhan Yalçın 

Gazeteci, Yazar, Stratejist, Köşe Yazarı , Yorumcu, Şair, 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi , İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO

YORUM YAP